24 Aralık 2016 Cumartesi

Bakımlarda Açığa Çıkan Çarpma, Çarpılma, Bulaşma, Cin Yeli, Ruh Teması, Değme, Dokunma, Musallat, Tasallut, Sahiplenme, Nikah Atma, Nikahlanma Nedir?

Bakımlarda Açığa Çıkan Çarpma, Çarpılma, Bulaşma, Cin Yeli, Ruh Teması, Değme, Dokunma, Vurma, Musallat, Tasallut, Sahiplenme, Nikah Atma, Nikahlanma Nedir?

Konu Hatem Hocamızın isteği üzerine bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. Bir insana bakım yaptığınızda çarpma, bulaşma, temas, sahiplenme, musallat gibi şeylerle karşılaştığımızı pek çoğunuz duymuşunuzdur.

Bu terimler yakın anlamlı olmakla beraber derecelendirmeyi nitelendirir. Bunları sırası ile tek tek açıklayacak olursak

Değme : Bir cinin herhangi bir sebeple bir insanın vücudunun tamamına yada bir kaç uzvuna yada bir yerine yada kendine, tüm vücut olarak yada bir yada birkaç uzuv olarak, yada nefes üflüyerek temas etmesi ve geçici yada kalıcı etki oluşturmasıdır.

Dokunma : Bir cinin herhangi bir sebeple değme işlemini bilinçli, iradesiyle belirli bir hedef doğrultusunda yapmasıdır.

Vurma: Bir cinin kesin ve kati sürette zarar verecek ve hasar oluşturacak şekilde bir insana bilinçli ve şiddet uygulayacak şekilde dokunmasıdır.

Temas : Bir cinin, bir insanı hedef haline getirerek vurma olaylarına devam etmesidir.

Çarpma . Bir cinin yada ruhani varlığın herhangi bir sebepten dolayı bir insana iz bırakacak şekilde vurmasıdır. Bu iz ve işaret genelde insanın bilnç ve bilinçaltını, özellikle korku, vesvese, panik, sevgi ve aşk genelde olmakla beraber duygularını, vücut sağlığını, çok nadir olmakla beraber fiziksel görüntüsünü etkiler.

Çarma ile değme, dokunma, vurma ve tamasın farkı Şudur. Çarpma kalıcıdır tedavi edilmezse ömür boyu izi ve etkisi devam eder. Değme, dokunma, vurma ve temas ise geçici etkidir. Bir müddet sonra insanda oluşan hasar ve etki kendiliğinden geçer.

Çarpılma : Bir cinin kendi istek ve iradesi haricinde herhangi bir etki ile bir insanı, zorlayarak çarptırılmasıdır. Sonucunda insan çarpılmış, cin çarpmış olur. 

Bulaşma bir cinin herhangi bir sebeple bir insana uzun süreli temas haline denir. Bu zayıf olanıdır. Güçlü olanları ise insanın çarpılma anında çarpan cin tarafından alışkanlık haline getirilerek uzun süreli devamlı rahatsız edilmesidir. Diğer ise insanın çarpılmasından sonra düşmüş olduğu durumdan dolayı alemine uygun olan cin veya cinleri üzerine çekerek toplamasıdır.

Musallat genelde bir insan çarpılma anında veya çarpıldıktan daha sonra bir cinin hedef haline getirerek bilinçli olarak ve daimi bulaşmasıdır. Musallatta insan bulaşan cinin hedefidir. 

Tasallut : Musallatın bir derece ağırı olup, musalaltın musallat olduğu insan üzerine hakimiyet olarak gitmesi haline denir. Tasallut milyonda bir olur. Genelde korku filimlerinde bahsedilen temalar musallat değil tasalluttur.

Tasallutla musallat arasındaki fark şudur. Musallat olan hastada musallatın etkileri standarttır. Mesela musalaltı baş ağrısı yapıyorsa ömrü boyunca istediği zaman yada uygun etkenler oluşunca hep baş ağrısı yapacak demektir. Zaman içinde insan vücudunun diğer organlarına yayılıp oralarada rahatsızlık verebilir. Musalaltını alırsanız hastanın Allahu teala'nın İzni İle Şifaya kavuşur. Tasalluta ise musallatın aksine insan ile mücadele vardır. Mesela musallat sadece baş ağrısı yaparken ve siz bu baş ağrısından ağrı kesici haplarla geçicide olsa kurtulabilirken tasallutun yaptığı baş ağrısından kurtulamazsınız. Ya hap içmenize engeller ve maniler çıkar, ya hap içtikten sonra içinize panik, şüphe ve korku gelir yada başka bir yerinizde ağrı başlar. Siz baş ağrınızdan kurtulmaya çalıştıkça içiniz sıkılmaya ve daralmaya başlarsınız. Ağrı kesici alacak takat ve dermanı çoğu zaman bulamayabilirsiniz.

Sahiplenme: Bir musallatın yada tasallutun, musallat olduğu yada tasallutta bulunduğu insanı benimsemesi ve benim malım demesidir. Benzetmeyle anlatıcak olursak bir çocuğun oyuncağını sahiplenmesidir.

Nikah atma bir cinin yada musallat yada tasallutun yönelmiş olduğu insan üszerine vermiş olduğu rahatsızlığı ömrü boyunca verme ve yaşatma kararıdır, halidir. Yani cini o insana yönlendiren sebep yok olsa bile cin o insana aynı rahatsızlığı vermeyi bırakmaz ve o insandan ayrılmaz.. Ömürlük olduğu için adına kısaca nikah atma denmiştir.

Nikahlanma : Bir cinin yada musalaltın yada tasallutun nikah atmasını o insanın vücut, ruh, kalp ve kendine yayarak, cinler aleminede duyurması ve görünmeyen alemde o insanı kendi malı yapması ve zimmetine geçirmesidir.

( Cinlerle evliliğin hakikisi nikahlanmanın ileri seviyesidir. )

Ruh Teması : Bir cinin yada görünmeyen varlığın bir insana, bilinçsiz ve kendisininde haberi olmadan yapısal özelliğinden dolayı etkilemesidir.

Cin Yeli : Bir cinin ortamda oluşturduğu etkinin bir insanı etkilemesidir. 

Üfürük : Bir cinin bir insana nefes etmesidir. yani nefes ederek etkilemesidir.

Üfürme : Bir cinin üfürük işini belirli bir kasıtla ve bilinçli olarak yapmasıdır. 

Üfürme sonucu insan iki hale dönüşür. Ya ortam olur, gelenleri etkiler. Yada geçici etki altında kalır, birey olur. Eğer insan ortam olursa alacağı en basit şey bulaşmadır. Etki altında kalırsa cesaretine ve duygusallığına göre çarpılabilir yada geçici etkiler oluşur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder