24 Aralık 2016 Cumartesi

İlmi Hatem


Yeni Hali  İlmin ve Maneviyatın yüzyılımızdaki önderlerinden Ulvi Hocalarımız tarafından şekillendirilmiş ve havas ilminin çok üstüne çıkarılarak İlmi Hızrullah'ın ve Alemler İlminin bir parçası olmuştur.

Eski Hali havas ilimlerindendir. Çok geniş kapsamlıdır. Herkes ulaşamaz. havas ilminin en derin alimleri bu ilim kullanıcıları arasından çıkar. Havas ilminin en üst seviye alimleri bu ilmi kullananlar arasından çıkar.

İlmi Hatem kullanan Hatem Hocalar dünyada sadece yedi tanedir. Asla sekizincisi olmaz. Ne kadar ileri giderseniz gidin ilimde, derinleşirseniz derinleşin, Hatem Hocalardan biri vefat etmeden Hatem Hoca olamazsınız. Bunun için Hatem Hocalık bir nevi kısmetin olmalıdır denilebilir.

Hatem Hocalardan iki tanesi Türkiye'de, beş tanesi çeşitli dünya ülkelerindedir. Türkiye'deki İlmi Hatem kullanıcıları ben yani Hatem Hoca ve İpek Hocadır.


Yeni hali ise dünyanın ve maneviyatın yüzyılımızdaki önderlerinden Ulvi Hocalarımız tarafından şekillendirilmiş ve havas ilminin çok üstüne çıkarılarak İlmi Hızrullah'ın ve Alemler İlminin bir parçası olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder