24 Aralık 2016 Cumartesi

İç Musallatlar, Dış Musallatlar, Yaşam Musallatları

Bilgilendirme amaçlı açılmış bir konudur. Verilecek bilgi sadece genel kültür seviyesindedir. Daha ötesi aktarılmayacaktır.

Bu üç musallat çeşidi birbirinden farklıdır. Önce dış musallatlardan başlayalım. Dış musallatlar insanın yaşadığı alemle irtibatlı olan ama uzaktan ama vücudun belli bir organına yerleşerek insana sıkıntı ve rahatsızlık veren musallatlardır. Bunlar insandan ayrıldıkları zaman geri eski yaşam alanlarına dönerler. Dış musalaltlar bakımlarda görülürler. Hakim bakımcılar, mendelciler, cinni bakımcılar, hadim bakımcıları rahatlıkla bulabilir.
İç musallatlar ve yaşam musallatları çok benzemek ve çoğu yönden aynı olmakla beraber birbirinden farklıdırlar. Ortak özellikleri asla ve asla bakımlarda gözükmezler. Onların bakımlarda görülebilmesinin yolu yaklaşık 1 senedir araştırılmakla beraber biraz yol alınsada hala tam sonuca ulaşılamamıştır.
İç musallatları tecrübe ile farkedebilir ve güç uygulayarak açığa çıkarabilirsiniz. Cinleri uzaklaştırmak için hocaların, cinci ve medyumların yazdığı hiç bir musakadan, yaptıkları hiç bir okumadan etkilenmezler. Asla ve asla yazı, vefk, tılsım, hamayili, kıraat ve okumalarla vücuttan çıkaramazsınız. Hiç bir tahassun ve koruma duasından etkilenmezler. Ve insanların çoğunu yanıltan musallatlar iç m usallatlar ile yaşam musallatlarıdır.
Çoğu insana gelen kendini alim, evliya, rabbiyle muhatap olduğunu sanmasını sağlayan iç musallatları ile yaşam musallatlarıdır.
Bunlar insana his verirler, ilham verirler, keşf verirler, kalbi keşf denilen olaydan verirler, duru görü ve ön görü verirler, duyguları ile oynarak değişik hayal alemlerinde yaşatırlar. Yakaza hali, ayan olma dediğimiz hallerin çoğu bunlardandır.
İç musalaltlar ile yaşam musallatları eğer hoca, cinci yada medyumda ise aldığı hisleri ve mendelde aldığı görüntüleri değiştirir. Duyduğu sesleri değiştirir. Hatta bazı iç musalaltları ile yaşam musallatları hastada olsa hoca yada cinci yada medyumda olmasa bile hocanın, yada cinci yada medyumun aldığı görüntüyü ve sesi bile değiştirebilmektedir.
Dış musallatlar yani zahir alem cinleri ile ruhani alem cinleri iç musallatları ve yaşam musallatlarını göremezler ve bilemezler. Yani iç musalaltlar ile yaşam musallatları cincilerin seviyesini ve cinni ilham ve keşf sahibi insanların, cinni ve ruhani şeyhlerin seviyesini aşan bir iştir. ( hakiki Evliya, Alim ve şeyhleri tenzih ederiz. ) Bu sözümüz evliya olmadığı halde cinnilerin etkisi ile kendini evliya zanneden, şeyh olmadığı halde cinnilerin etkisi ile kendini şeyh zanneden, cinnilerin gösterdiği alay amaçlı görüntüleri melek zanneden, cinnilerin etkisi ile kendini rabbiyle muhatap zanneden, rabbine nazının geçtiğini zanneden cinlere oyuncak olmuş hayal aleminde yaşayan cinni şeyhlere ve o tip insanlaradır. )
İç musallatlar ve yaşam musallatları üzerinde dış musallatların yani zahir alem cinleri ile ruhani alem cinlerinin hiç bir hakimiyeti yoktur.
Yani 7 cin padişahı, rüusu erba 4 büyük cin padişahı iç musallatlar ile yaşam musallatlarına söz geçiremezler ve hatta etkide dahi bulunamazlar.
İçmusallatlar ile yaşam musallatlarına hüddamların ve hadimlerinde tesir ve etkisi olmaz. Hadim ve hüddamlar onlar üzerinde tasarrufta bulunamazlar.
İç musallatları ile yaşam musallatları vücudun her hangi bir yerine yerleşmiş olabilir. Güç uygulanarak açığa çıkarıldığı zaman sadece hastanın göğüs boşluğunda açığa çıkarlar.
İç musallatlar ile yaşam musallatları arasındaki farka gelince iç musallatları sadece insanın bedenini duygularını, hislerini ve yakın çevresini etkiler. Yaşam musallatları ise aynı iç musalaltları gibi hastanın yani insanın bedenini, duygularını, hislerini etkilediği gibi yaşamınıda etkiler ve yönetmeye çalışır. İç musallatları insanın kendini yönetmeye çalışır ama yaşam musallatları hem kendini hemde yaşadığı olayları yönetmeye çalışır. Yani yaşam musallatları iç musallatların bir derece daha kötüsüdür.
İç musallatları istedikten sonra ahiplendiği insanı cinlendirebilir. Yaşam musalaltı ise sahiplendiği bedeni yani insanı cinlendirebildiği gibi etrafındaki insanları kalbi çarpılmaya uğratabilir, fikir, duygu ve düşüncelerini değiştirebilir, yaşadığı olaylar üzerinde hakimiyet kurabilir.
İç musallarda yaşam musallatlarıda zahir alem cinleri yani dış musalaltlar üzerine hakimiyet kurarak yönetebilirler. Buda hocaları, cincileri, medyumları onlara karşı zayıf kılar. Hatta iç musallatları ile yaşam musallatları hadim sahibi yada hüddam sahibi insanları kalbi çarpılmaya uğratarak cinnileştirebilirler.
İç musallatlar ve yaşam musallatları için en kolay insanlar nefsini islah ettiğini zanneden insanlardır. Nefsini hakikaten islah etmiş insanları bile kalbi çarpılmaya uğratarak yollarını şaşırtabilirler.
Bu musallatlara karşı koyabilmenin en güzel yolu M.... V..... Alimi olmak yada İlmi Ledün'e vakıf olmak yada İlmi İsmet Alim yada kullanıcısı olmak, yada İlmi İrfan 'a nail olmaktır. İlmi Hatem'e nail olan insanlar iç musallatlara karşı koyabilir ama yaşam musallatlarına akrşı zayıftırlar. Ancak bir İlmi İsmet Alimi yada kullanıcısı tarafından güçlendirilirlerse o zaman yaşam musalaltlarınada karşı koyabilirler.
İç musallatlar ve yaşam musallatlarının ileri seviyeleri gittiğiniz hocanın , cincinin, medyumun bakımı yada mendeli ile keşfi ile durugörüsü ile öngörüsü ile çok rahat oynayabilir ve hasta üzerinde olmayan büyüler, sihirler ve bağlar göstertebilirler.
Zaten günümüzdeki hastaların çoğunun düzelmemesi bundandır. İç musallatları ve yaşam musallatlarını vücuttan uzaklaştırırken muhakka onlara .......... dan yer vermek zorundasınız. Yoksa ya gönderemezsiniz yada geri döner.
Bu musallatlardan başka ruh bedene musallat olan ruhden ruh musallatları, manevi bedene musallat olan maden musallatları, kana musallat olan kan musallatları, bölgeye hakimiyet kuran bölge musallatları, haneye hakimiyet kutan hane musallatları, alem musallatları, döngü musallatları, görevli musallatları, görev musallatları gibi prk çok çeşit olmasına rağmen şimdilik sadece iç musallatları, yaşam musallatları ve dış musallatlar hakkında bilgi vereceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder