24 Aralık 2016 Cumartesi

Hatem Bakımı Yapabilen Hatem Talebelerin Bilmesi Gerekenler

Bu konu sadece Hatem Talebeleri eğitmekle kalmayacak, bizi takip diğer gizli ilimcilere, hocalara, medyumlara, yıldıznamecilere, mendelcilere, cincilere ve cinderlere, keşifçilere ve hissiyatçılara çok şey öğretecek ve ufuklarını açacaktır.

Öncelikle Hatem Bakımını sadece Hatem Hoca ve Hatem Hoca'nın izin verdiği Hatem Talebeler yapabilir. Başka yerde ben Hatem Bakımı yapıyorum diyen varsa kesinlikle inanmayın yalandır.

Hatem Bakımı konusunda eğitilen Hatem Talebeler önce şunu bilmelidir. Hatem Bakımı 5 şekilde olur.

1- Hatem Bakımı ( Sadece Hatem Hoca yapabilir. ) : Hatem Hadim ile direk bakıma girmektir.

2- İlmi Bakım : Hatem Hocamızın genelde ve Hatem Talebelerin ilerlemiş seviyesindekilerin yapmış olduğu bakımdır.

3- Ruhani Bakım : Ruhani varlıkların sorgulaması üzerine yapılan bakımdır. Başlangıç seviyesi Hatem Talebelerin yapmış olduğu bakımdır.

4- Görevli Bakımı : Emrine ruhani varlık verilmiş Hatem Talebelerin yapmış olduğu bakımdır.

5- Ara Görevli Bakımı : Yeni başlayan Hatem Talebelerin yapmış olduğu bakımdır. 

İlmi Hatem'i kullananlar 5 seviyededir.

1. Seviye Hatem Hadim ile görüşebilen ve Hatem Bakımı yapabilen Hatem Talebeler : ( Dünyada en fazla yedi kişi bunu yapabilir. Bu yedi kişinin başı ve reisi Hatem Hocamızdır. Bu yedi kişide kendi arasında yedi seviyeye ayrılır. )

2. Seviye İlmi Bakım yapabilen Hatem Talebeler :

3. Seviye Ruhani bakım yapabilen Hatem Talebeler : Bunlar ruhani sorgulama yapabilen, ateş çemberini kullanabilen ve ruhanileri, cinleri ateş çemberine alabilen, ispat bakımı yapabilenlerdir.

4- Görevli bakımı yapabilen Hatem Talebeler : Bunlar emrine cin askerler, görevli askerler ve diğer görevliler verilmiş onlar vasıtası ile bilgi alabilen yada ruhani sorgulama yapabilen Hatem Talebelerdir. En alt sevi,ye talebelerin halidir.

5 - Ara görevi bakımı yapabilen Hatem Talebeler : Bunlar kendilerine verilmiş olan yada kendisinde bulunan ara görevlinin islah edilmesi sonucu bakım yapabilen Hatem Talebelerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder