24 Aralık 2016 Cumartesi

Hatem Hoca İlmi Hatem Çözüm ve Şifa Uygulamaları Usulleri

Allah Razı Olsun hepsinden ve Ümmeti Muhammed'den oluşan aşırı merak üzerine bu konuyu bilgilendirme amaçlı açıyoruz.

Hatem Hoca le İlmi Hatem çözüm ve şifa uygulamaları asıl olarak aynı anda dört bölüm üzerine gider.

1. Bölüm görevli i uygulaması sürecidir. Biz bir hasta yada sıkıntılı insanı çözüm ve şifa uygulamasına aldığımız zaman önce tanıtım okuması yaparız. Yani bu insan bizim görevlilerimize tanıtılır ve emir verilir. Bu insan bizdedir sıkıntısına çözüm ve hastalığına şifa için gerekli müdahale yapılacaktır şeklinde. Bu şekilde sıkıntılı hasta insanın çözüm süreci başlamış olur, görevliler gerekli temizliğe ve şifa uygulamaları çalışmalarına başlarlar.

2. Alem tedavisi sürecidir. Görevli tanıtımından sonra bize gelen sıkıntılı insan veya hasta alemlere tanıtılır. Bu insan bize başvurmuş bir muzdarip ve veya hastadır. Bu insan bizim korumamız ve himayemiz altındadır. Şifasına vesile olmaya, dertlerinden kurtulmasına vesile olmaya çalışmaktayız şeklinde. Bu şekilde hasta üzerindeki alemler ister bize dost ister düşman olsun Allahu teala'nın izni ile çekilmeye başlarlar ve bu hasta dost alemlerden yardım görmeye başlar.

3. Talebeleremize tanıtılmasıdır. Biz bir hasta yada sıkıntılı insanı çözüm ve şifa uygulamasına aldığımız zaman talebelerimize bilgi ve görev veririz. talebelerimiz bu sıkıntılı yada hasta insanın çözüm süreci ve şifası için ruhani okumalara başlarlar.

4. Bizim normal uyguladığımız çözüm süreci ve şifa uygulamaları sürecidir. Bu sürecin başını Hatem Hoca çekmektedir. Sıkıntılı insanın yada hasta insanın derdinden kurtulması yada hastalığına şifa bulması için önce su okumaları yapılır. İlk bir gün çevirme, ikinci gün koruma yapılır. İkinci günün gecesi bu insan Hatem Hoca tarafından büyük meydana alınarak ruhani temizliği ve müdahalesi yapılır. Üçüncü gün ise hastadaki ruhani etkiden kaynaklanan izlerin kalkması için temizlik suları hazırlanır. Dördüncü gün ise Şifa Suları hazırlanır ve geçmiş olsun denilir. 

Aslında bu süreçlerin her biri çözüme götürücü ve şifaya vesile olmaktadır. gerçekte birini yaptıktan sonra diğerini yapmaya gerek yoktur. Ancak ecelin ne zaman geleceği bilinmez Hatem Hoca tarafından ani gelen ölümden dolayı yarım kalacak dertli ve veya hasta insanlarında çözüm ve şifaya kavuşabilmesi için tedbir amaçlı dördü bir uygulanmaktadır. Yani Hatem Hoca şu an vefat etse ona başvuran dertli ve hasta insanların talebeleri tarafından çözüm ve şifa okumaları yapılacaktır, görevli tedavisi ve çözüm süreci devam edecektir, alem tedavisi ve çözüm süreci devam edecektir. Aradaki tek fark sadece çözüm süreci ve şifa bulması biraz daha uzun zaman alacaktır. en kısa zamanlı çözüm süreci ve şifa uygulaması bizzat Hatem Hocanın yaptığıdır.

Gelelim insanların merak ettiği meşhur soruya. Hocam siz bizi aramadığınız halde biz iyileştik, bize daha şifa uygulaması ve çözüm süreci uygulamaları yapmadınız ki.

Cevabı budur, bize başvuran ve tarafımızdan kabul edilen her insana ister ulaşalım, ister ulaşmayalım, ister telefonla arayalım, ister telefonla aramayalım ilk çözüm süreci ve şifa uygulaması yapılmaktadır. Bu yüzden bize başvuran çok kardeşimiz daha biz görüşmeden yada biz telefonla görüşmesek bile düzelmekte, derdine derman bulmakta ve şifaya nail olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder